This Week in Doctor WhoThis Week in Doctor Who

This Week in Denmark


See broadcasts for Danish VenuesThe Husbands of River Song

Last updated 02 January 2017
Presentation: Saturday 26th December 2015
7:00pm CET (18:00 GMT) < > « »
Danish Venues
Google
Featuring: Peter Capaldi, Alex Kingston, Greg Davies, Matt Lucas

FEJR JUL MED ’DOCTOR WHO’ I BIOGRAFEN

Traditionen tro får alle Whovians også i år en ekstra julegave! ’Doctor Who’ er nemlig klar med sin Christmas Special 2015 –og som noget ganske særlig får du her i 2015 en enestående chance for at se dette særlige afsnit på det store lærred!

Det er juledag og the Doctor gemmer sig fra pynt og julesamler på en fjern menneske-koloni. Men heldigvis styrter et rumskib ned, og der er atter bud efter den kære doktor, som i samarbejde med River Songs hold kaster sig ind i en vild og hektisk jagt på tværs af galaksen.

Vil Nardole overleve? Og hvornår finder River Song ud af hvem the Doctor er? Alt dette og mere til vil blive afsløret, når the Doctor kaster sig ud i et rumeventyr af de helt store, som omfatter galaktiske superskurke og en destination, som the Doctor har forsøgt at undgå i rigtig lang tid…

Udover afsnittet, der er 60 minutter langt, vil der være 30 min. særlige ekstraoptagelser, der fordeles før og efter afsnittet, og som kun kan opleves i biografen, så husk at blive siddende til efter rulleteksterne.


Synopsis Source: Cinema listings (Cinemaxx)

Broadcast notes:

Shown in CinemaxX cinemas in Odense, Aarhus and Copenhagen.

Presentation Source: CinemaxX Cinemas